neděle 10. května 2015

Co je to P-shine?

P-shine je luxusní péče o nehty na principu tradiční přírodní úpravy převzaté z Japonska. Postupem času došlo k drobným úpravám metody a docílilo se dnešní podoby ošetřování. Technika je vhodná u křehkých a lámavých nehtů, které potřebují dodat energii a sílu. Pravidelnou péčí o tyto nehty docílíme krásných a zdravých nehtů s přirozenou pevností. Ruce a nehty jsou přeci jen naší vizitkou a je nezbytné věnovat jim alespoň chvíli času.

Technika přírodní péče o nehty s názvem P-shine Vám zaručí přirozený lesk a pevnost nehtů přibližně na 2-3 týdny dle stavu Vašich nehtů. Účinné látky zůstávají na nehtech i po odlakování svrchního laku a mají vysokou odolnost. Do nehtové ploténky se speciálními pilníky zapiluje včelí pyl a křemičitá hlinka. První složka Vám zajistí potřebné živiny, druhá se postará o pevnost nehtů.
Přírodní péče o nehty by měla být součástí naší denní hygieny a nemělo by se na ní zapomínat. Je to šetrná metoda, která se doporučuje pro svou vysokou účinnost a nezpůsobuje vady na nehtech. Přirozené nehty podpořené správnou manikúrou a P-shinem jsou mnohdy efektnější než umělé nehty.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Váš komentář